Bedrijven

Werkgebied: Noord-Holland en Flevoland

Zinkwerken - Loodgieterswerk - Sanitair - Badkamers - Ventilatie - CV-ketels - Vloerverwarming - Radiatoren - Riolering - Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie

Bedrijven

 

Robin van Driel is in 2000 begonnen bij Nic. Poen als installatiemonteur te Enkhuizen. Hij heeft daar ervaring opgedaan in de werkzaamheden gas- en waterfitter, loodgieter, CV-monteur, particulier werk, zinkwerk.

 

In 2008 is Robin voor zichzelf begonnen en heeft voor diverse bedrijven gewerkt. Robin heeft bouwwerken als hoofd-monteur gedraaid en grote renovatie projecten uitgevoerd. Robin heeft gewerkt bij Feenstra en Alex Jonker op projecten Heerhugowaard en Amsterdam, Dudokhaken Aalbersestraat in Amsterdam-Geuzenveld met Bijl totaaltechniek.

 

Robin heeft o.a. ook gewerkt bij Rob de Wit zinkspecialist Andijk, EDS Loodgieter & CV monteur Andijk, J.P. Hoffer Zwaagdijk, Holland installatiemanagement Heerhugowaard, Schouten techniek Zwaag, Robo-installatietechniek Obdam, Stielgroep Amsterdam, Bijl totaaltechniek, Vroling BV en tot slot bij De Noord Heiloo.

 

De Drommedaris is een voorbeeld van een bijzonder project waaraan Robin zijn bijdrage heeft geleverd. Het rijksmonument in Enkhuizen is een icoon van de stad. Hij heeft daar in het unieke pand al de sanitaire voorzieningen en CV-installatie in opdracht van Schouten techniek uitgevoerd.

Werkgebied: Noord-Holland en Flevoland - KvK: 37142374

 

Copyright © 2016 RVDLoodgieter.nl